FST Husbesiktningar i Nyköping

Vi på FST utför överlåtelsebesiktningar samt bostads- och husbesiktningar i Nyköping. Du som är fastighetsägare, eller blivande sådan, får av oss professionell besiktningshjälp. Finns även behov av energideklaration och entreprenadsbesiktning kan man också med fördel vända sig till oss på FST Husbesiktningar!

Ta vår hjälp med överlåtelsebesiktning i Nyköping

Befinner du dig i en situation där du ska  sälja eller köpa en fastighet, ett hus eller bostadsrätt så görs med fördel en överlåtelsebesiktning.

Överlåtelsebesiktning är bra av många olika anledningar. Men framförallt får både säljare och köpare en värdefull koll på i vilket skick huset eller bostadsrätten befinner sig i.

För dig som är i köparpositionen är det viktigt att veta om att du lyder under lagen om undersökningsplikt, vilket betyder att du är tvungen att ta reda på hur bra skick bostaden är i innan köp genomförs.

Det här skapar en stor trygghet för både dig som säljare och dig som köpare så inga oklarheter uppstår.

Bostadsrättsbesiktning i och omkring Nyköping

Befinner du dig i köpartagen av en bostadsrätt i Nyköping så fungerar det på samma sätt som vid köp av ett hus eller en fastighet. Du har med andra ord lika stor skyldighet att kolla upp skicket på bostadsrätten innan du skriver på köppappren. En otillräcklig undersökning av bostadsrätten kan vålla mycket bekymmer i efterhand. Därför kan man med fördel anlita en erfaren besiktningsperson från FST Husbesiktningar. På så sätt slipper du onödig oro.

Vi går vid en bostadsrättsbesiktning igenom allt via en okulär genomkoll samt gör en kontroll av våtutrymmen och tvätt- och diskmaskinsanslutningar. Efter utförd besiktning får du skriftligt på hur bostadsrättens skick ser ut.

Ta del av vår experthjälp idag

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vår kompetens ger trygghet

Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet av husbesiktningar i Nyköping så skapar vår kompetens en stor trygghet för dig som köpare eller säljare av ett hus.

Våra besiktningspersoner innehar givetvis all nödvändig teknisk kompetens för att utföra husbesiktningar, inte bara i Nyköping, utan i hela Sverige. Dessutom genomgår vi fortlöpande utbildningar inom området och är dessutom anslutna till Svenska Byggingenjörers Riksförbund vilket borgar för god kvalité.

Med vår stora kunskap om husbesiktning kan du enkelt får råd av oss om hur du bör gå till väga vid kommande försäljning eller köp av hus.

Energideklaration vid försäljning

Försäkra dig om en effektiv energianvändning! För att upprätthålla en god inomhusmiljö och ha koll på vilken energianvändning som går åt är du enligt lag skyldig att upprätta en energideklaration vid försäljning av din bostad. I den beskrivs hur mycket energi som används vid normalt brukande. Men vi ger dessutom också gärna förslag på hur man kan minska energianvändningen i huset.