FST Husbesiktningar Linköping

FST Husbesiktningar har lång och gedigen erfarenhet av att besikta hus. För oss är varje möte med en fastighetsägare eller blivande fastighetsägare unik. Vi har specialistkompetens inom överlåtelsebesiktning, energideklaration och entreprenadsbesiktningar.

Överlåtelsebesiktning i Linköping med omnejd

En överlåtelsebesiktning görs vid överlåtelse av fastighet, det vill säga när du säljer eller köper ett hus.

Som köpare av ett hus är du ansvarig för att undersöka huset innan du köper det, en undersökningsplikt som är lagstadgad.

Med en överlåtelsebesiktning får du reda på husets skick och minskar risken för tråkiga överraskningar när köpet är klart.

För dig som ska sälja ditt hus, så är det enligt vår erfarenhet, betydligt lättare att göra affär när du öppet redovisar all information.

Att huset är besiktat speglar en trygghet för både säljare och köpare.

Bostadsrättsbesiktning i Linköpingsområdet

Vid köp av bostadsrätt gäller precis likadant som vid köp av hus att undersöka vad du köper. Om du efter tillträdet upptäcker fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning eller visningen, är det i regel mycket svårt att få igenom dessa fel gentemot säljaren. Det är därför klokt att anlita en egen oberoende besiktningsman.

När du anlitar oss för en bostadsrättsbesiktning får du information om i vilken status bostadsrätten är i. Bland annat utför vi en okulär besiktning och kontrollerar våtrum samt disk- och tvättmaskinsanslutningar.

En bostadsrättsbesiktning är ett bra sätt för köparen att undvika framtida problem som kan bli kostsamma.

Ta del av vår experthjälp idag

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Trygghet

FST Husbesiktningar har lång och gedigen erfarenhet av att besikta hus, vår kompetens är din trygghet.

Hos oss kan du vara säker på att få en besiktningsman med byggteknisk kompetens. Vi genomgår fortlöpande utbildning och är även anslutna/medlemmar i Svenska Byggingenjörers Riksförbund vilket borgar för god kvalité.

För oss är varje möte med en fastighetsägare eller blivande fastighetsägare unik. Anlita en besiktningsman med byggteknisk kompetens från oss.

Energideklaration

För att säkra en effektiv energianvändning och god inomhusmiljö är du enligt lag skyldig att upprätta en energideklaration vid försäljning av din bostad. I den beskrivs hur mycket energi som används vid normalt brukande (energiprimärtal).

Vi ger också gärna förslag på hur energianvändningen kan minskas.